Schoolwave 2022 : Ο βρεγμένος (απ’ το κύμα) τη βροχή δεν τη φοβάται!

Φεστιβάλ 11 Ιουλίου 2022, by Schoolwave Festival
Share this!

Δεν πα’ να λέγανε οι μετεωρολόγοι! Τα παιδιά δεν καταλαβαίνανε. Ήξεραν ότι το κύμα του Schoolwave ξανάρχεται μετά από δυο χρόνια πανδημίας. Δεν θα το έχαναν με τίποτα!

Ήταν εκεί στα Λιπάσματα Δραπετσώνας δίπλα στη θάλασσα κάτω από τα μαύρα σύννεφα να τραγουδάνε, να χορεύουν μες στις λάσπες και να ρίχνονται στο πιτ. Πάνω στη σκηνή 15 μαθητικά και φοιτητικά συγκροτήματα ζούσαν «το πιο γαμάτο εικοσάλεπτο» της ζωής τους. Έπαιζαν τη μουσική τους σε μια τέλεια εξοπλισμένη σκηνή μπροστά στο πιο τέλειο κοινό: τους συνομηλίκους τους.

Κι ο Θεός τους έκανε το χατίρι. Έβρεξε πριν, έβρεξε μετά, αλλά όχι κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ. Κάποιες χοντρές ψιχάλες που έπεσαν τη δεύτερη μέρα, μάλλον ομόρφυναν το σκηνικό. «Αν αυτό δεν είναι ποίηση, τότε τι είναι;» είπε ένα κορίτσι καθώς λικνιζόταν βρεγμένο στους ρυθμούς ενός συγκροτήματος.

«Schoolwave μεγάλωσες! Σε ξέρω από τότε που γεννήθηκες, είσαι πια έφηβος, ίσως και να οδηγείς!» είπε απευθυνόμενος στο κοινό ο Vassilikos, ένας από τους τέσσερις special guests του φετινού φεστιβάλ.

«Ελπίζουμε να σας έχουμε και του χρόνου!» είπε στο τέλος η Σταυρούλα Συράκου, η αντιδήμαρχος Πολιτισμού Κερατσινίου- Δραπετσώνας. «Τα Λιπάσματα είναι πιο γόνιμα όταν φιλοξενούν παιδιά σαν τα δικά σας!»

Info: Το Schoolwave 2022 διοργανώθηκε στις 8-9 Ιουλίου από τη Δημιουργική Ομάδα Schooligans με την υποστήριξη του Δήμου Κερατσινίου- Δραπετσώνας.

Δείτε εδώ το αναλυτικό πρόγραμμα του φεστιβάλ και κάνετε κλικ στο όνομα του κάθε συγκροτήματος για να διαβάσετε τι δήλωσαν πριν ανέβουν πάνω στη σκηνή.



Latest News

All News

Συγκροτήματα ακροάσεων 26 Μαρτίου 2024

Τα 60 συγκροτήματα των ακροάσεων του Schoolwave 2024

Για τις ακροάσεις του Schoolwave 2024 επιλέχθηκαν 60 μαθητικά και φοιτητικά συγκροτήματα απ’ όλη...

Συγκροτήματα ακροάσεων 17 Μαρτίου 2024

Στις 26/3 θα ανακοινωθούν τα συγκροτήματα των ακροάσεων του Schoolwave 2024

Την Τρίτη 26 Μαρτίου στις 18:00 θα ανακοινωθούν τα μαθητικά και φοιτητικά συγκροτήματα που θα...

Event 17 Μαρτίου 2024

Φωτογραφίες & video από το Schoolwave Carnival

Τα είχε όλα αυτό το live! Μάσκες, σερπαντίνες, χτύπημα, ιδρώτα και κόσμο – πολύ κόσμο (600...