Παντζούροι

Θεσσαλονίκη Garage/Funk Rock

Schoolwave 2016

Bio

Οι Παντζούροι (μαθητικό Garage/Funk Rock συγκρότημα από τη Θεσσαλονίκη) έπαιξαν στη σκηνή του Schoolwave την Παρασκευή, 8 Ιουλίου 2016.

Schoolwave 2016 LIVE
Παντζούροι - Έρχεται καταιγίδα

Identity

2016
Σχολεία/Σχολές
Γερμανική Σχολή Θεσσαλονίκης Κολέγιο Ανατόλια
Θαυμάζουν

Arctic Monkeys («για τα απίθανα riffs και τα γρήγορα λόγια που κάνουν τη μουσική να κυλάει»), Red Hot Chili Peppers, Kendrick Lamar («νέα διάσταση στο hip hop»), Jimi Hendrix, Τρύπες, Μάρκο Βαμβακάρη, 1000mods. 

Δεν αντέχουν

«Κάποια ποπ χιτάκια, τύπου Nicki Minaj, και τα σκυλάδικα (Καρράς, Πάολα και τέτοια)».

Αγαπημένες Schoolwave μπάντες
Αγαπημένος στίχος/μότο
«Have love, will travel», στίχος των Sonics.
Με δικά τους λόγια

• Για να βρούμε όνομα για την μπάντα, ξεκινήσαμε να λέμε τυχαία πράγματα που βλέπαμε γύρω μας. Και είδαμε ένα παράθυρο. Με παντζούρι.

• Σε όλα τα live μας έχουμε ένα παντζούρι που το κουβαλάμε και το βάζουμε πάνω στη σκηνή. Το πήραμε από ένα εγκαταλελειμμένο κτίριο με πολλή προσπάθεια, γιατί έπρεπε να ανέβουμε με ισορροπία πάνω σε ένα τειχάκι και γκρεμό από κάτω. Αλλά άξιζε, είναι το σύμβολο της μπάντας!

• Η οικονομική κρίση δεν ξέρουμε αν έχει επηρεάσει την μπάντα. Εμείς φτιαχτήκαμε μέσα στην κρίση, δεν ξέρουμε πώς ήταν πριν.

• Πριν από κάθε live, μαζευόμαστε όλοι και κάνουμε μια μικρή βόλτα μακριά από το μέρος που παίζουμε.

• Εκτός μουσικής, θαυμάζουμε τον Leonardo di Caprio γιατί είναι ηθοποιάρα, τον Jose Murija, τον πρώην πρόεδρο της Ουρουγουάης, γιατί έδινε το 90% του μισθού του σε φιλανθρωπίες και έκανε την προεδρική κατοικία πολιτιστικό χώρο και τον Harry Potter γιατί νίκησε τον Voldemort!
 

Events

Block 33

29
Δεκ 2016

Schoolwave Salonica

Similar Bands

All Bands