Τρικάβαλο

Ελευσίνα Funk Rock/ Pop Rock

Schoolwave 2014

Bio

Οι Τρικάβαλο (φοιτητικό Funk/Pop Rock συγκρότημα από την Ελευσίνα) έπαιξαν στη σκηνή του Schoolwave την Παρασκευή, 4 Ιουλίου 2014.

Identity

2014
Σχολεία/Σχολές
Πανεπιστήμιο Πατρών Τ.Ε.Ι. Λαμίας
Θαυμάζουν

Jason Mraz (“ένας λευκός που κάνει ‘μαύρη’ funk μουσική”), James Brown, Jimi Hendrix, Jamiroquai, Marvin Gaye (“αν και βγήκε το ’60, ακόμα και σήμερα είναι μπροστά από πολλούς καλλιτέχνες”), Μπαλάφα, Μαραβέγια, Ρόδες, Θανάση Παπακωνσταντίνου, Planet of Zeus.

Δεν αντέχουν

Metallica (“μετά τα 4 πρώτα cd που ήταν αριστουργήματα, ο τραγουδιστής αποφάσισε να τραγουδάει σαν λιοντάρι που βρυχάται. Όλες οι λέξεις καταλήγουν σε ‘YEAAAAAAAAAH!’”), Guns ‘n’ Roses, Jack White και “όλους τους δεινόσαυρους του ελληνικού Jurassic Park: Βασίλη Παπακωνσταντίνου, τους εναπομείναντες Πυξ Λαξ και γενικά όποιον παλιό δεν αφήνει κάποιον καινούριο καλλιτέχνη να αναπνεύσει”.

Αγαπημένες Schoolwave μπάντες
Αγαπημένος στίχος/μότο
Οι ευκαιρίες μοιάζουν με έναν καραφλό γέρο με μακριά γενειάδα. Τις αρπάζεις όπως έρχονται και όχι όπως φεύγουν.
Με δικά τους λόγια

• Εμείς μένουμε Ελευσίνα και μας αρέσει. Έχει τα καλά του χωριού. Μπορείς να βγεις έξω μόνος σου και να είσαι με παρέα. Αυτό βέβαια έχει και τα κακά του χωριού: ότι, θες δε θες, είσαι με παρέα!

• Τα πιο πολλά λαϊβάκια τα κάνουμε στην Ελευσίνα. Έχει πάντα κόσμο και παίζουν και καλά μεροκάματα που δεν υπάρχουν στην Αθήνα. Μια φορά είχαμε πάρει 100 ευρώ το άτομο!

• Η οικονομική κρίση επηρέασε θετικά το συγκρότημα. Εμείς φτιαχτήκαμε μέσα στην κρίση πριν τρία χρόνια, είμαστε μπάντα της κρίσης! Τα λεφτά που βγάζουμε από τις υπόλοιπες δουλειές που κάνουμε (σε καφετέριες κλπ.) τα ρίχνουμε στην μπάντα.

• Το πιο ωραίο κοπλιμέντο που έχουμε ακούσει είναι όταν είχαμε πάει για ηχογράφηση και ο ηχολήπτης (ο Παυλίδης που είναι ιδρυτικό μέλος των Χάσμα) μας είπε, χωρίς να μας ξέρει, ότι είναι σαν να ακούει Jimi Hendrix με Jamiroquai.

Events

KooKoo

10
Απρ 2017

Schoolwave Easter Party 2017

Block 33

29
Δεκ 2016

Schoolwave Salonica

KooKoo

27
Δεκ 2016

Schoolwave Christmas Party 2016

ΚΠΙΣΝ (Κανάλι)

30
Οκτ 2016

Schoolwave Unplugged - Τρικάβαλο

Ρομάντσο

6
Φεβ 2015

Schoolwave Bands Live

Similar Bands

All Bands

Monkey Beat

Acid Jazz/ Funk
Schoolwave 2014

Unshin

Rock
Schoolwave 2008 (Guest)