Amnesia

Αθήνα Post/Grunge

Schoolwave 2016 2015

Bio

Οι Amnesia (μαθητικό Post/Grunge συγκρότημα από την Αθήνα) έπαιξαν στη σκηνή του Schoolwave την Παρασκευή 10 Ιουλίου 2015 και το Σάββατο, 9 Ιουλίου 2016. 

Φωτ: Ιωάννα Φακίνου
Share this!
Φωτ: Ιωάννα Φακίνου
Share this!
Φωτ: Ιωάννα Φακίνου
Share this!
Φωτ: Ιωάννα Φακίνου
Share this!
Φωτ: Ιωάννα Φακίνου
Share this!
Φωτ: Ιωάννα Φακίνου
Share this!
Φωτ: Ιωάννα Φακίνου
Share this!
Φωτ: Ιωάννα Φακίνου
Share this!
Φωτ: Ιωάννα Φακίνου
Share this!
Share this!
#<Photo::ActiveRecord_AssociationRelation:0x00007f96d9f59278>

Identity

2016
Σχολεία/Σχολές
1ο Λύκειο Νέας Ερυθραίας Μουσικό Λύκειο Παλλήνης
Θαυμάζουν

Alice in Chains, Nirvana, Silverchair («κι ας είναι ψιλοαντιγραφή των προηγούμενων»), A Perfect Circle, Porcupine Tree, Mastodon («εξελίξανε το metal μετά τους Metallica»), Planet of Zeus, Στέλλάκη Περπινιάδη.

Δεν αντέχουν

Tus, Υποχθόνιο, Παντελίδη και «έναν τύπο με γκρι μαλλιά που το παίζει ροκάς. Δε θυμόμαστε πώς τον λένε... Α ναι, Καρβέλα!».

Αγαπημένες Schoolwave μπάντες
Αγαπημένος στίχος/μότο
«It’s better to burn out than to fade away», φράση του Kurt Cobain.
Με δικά τους λόγια

2016

 • Παίξαμε και πέρσι στο Schoolwave. Μας έδωσε μια τεράστια αυτοπεποίθηση και κίνητρο για όλη την υπόλοιπη χρονιά.
 • Για την μπάντα μαζεύουμε λεφτά ο καθένας όπως μπορεί. Ο ένας από τα κάλαντα, ο άλλος από ιδιαίτερα που έκανε σε παιδάκια και ο άλλος από μια διαφήμιση που έπαιξε.
 • Αυτό που μας ενοχλεί πιο πολύ είναι αυτή η ηττοπάθεια που βλέπουμε γύρω μας. Και είναι κάτι που το έχουν και πολλά νέα παιδιά. Πιστεύουν ότι είναι καταδικασμένα, ότι δε θα αλλάξει ποτέ τίποτα.
 • Η χρονιά των Πανελληνίων είναι μια τεράστια φθορά. Το χειρότερο είναι οι τύψεις που σε κάνουν να νιώθεις: ότι ακόμα κι αν διαβάζεις, δε διαβάζεις ποτέ αρκετά. Σπύρος: Εγώ υπήρχαν φορές που ήμουν στο δωμάτιό μου, είχα το βιβλίο μπροστά και απλά καθόμουν και κοίταζα τον τοίχο.
  Άγγελος: Ακόμα κι αυτό είναι πιο ενδιαφέρον απ’ το διάβασμα!

2015

 • Εμείς πρώτα γίναμε συγκρότημα και μετά φίλοι. Με τον Άλεξ, ας πούμε, ήμασταν στο ίδιο σχολείο, αλλά δεν κάναμε παρέα. Τώρα βγαίνουμε παρέα και οι πέντε μαζί.
 • Ένας άνθρωπος που νιώθουμε πολύ κοντά μας είναι ο Kurt Cobain. Χτες βλέπαμε ένα ντοκιμαντέρ για τη ζωή του και κάθε τόσο κοιταζόμασταν και λέγαμε "πω ρε φίλε!". Όλα αυτά που πέρασε, ο τρόπος που του φέρθηκε η οικογένεια του, τα σπίτια που άλλαζε...
 • Μας ενοχλεί που στο 2015 υπάρχουν ακόμα προκαταλήψεις για την εμφάνιση. Ας πούμε, εγώ είπα στη μάνα μου ότι θέλω να βάλω σκουλαρίκι στο χείλος και μου είπε "Ναι, βάλε και φουστίτσα...". Τραγικά πράγματα.
 • Αν δεν υπήρχε ο φόβος για το μέλλον, θα καθόμασταν όλη μέρα σ' ένα υπόγειο και θα παίζαμε μουσική. Δεν είναι δικός μας φόβος, αλλά μας τον έχουν περάσει οι γονείς μας. Μας πρήζουν όλη μέρα να διαβάσουμε για να βρούμε δουλειά στο μέλλον...
 • Πέρα απ' τη μουσική, μας φτιάχνουν τη διάθεση οι φίλοι (γιατί οι φίλοι θα μείνουν, ενώ μια κοπέλα είναι θέμα χρόνου μέχρι να φύγει...) και η μπύρα Άλφα-7 γιατί έχει 7% αλκοόλ!

Events

Temple

5
Ιαν 2018

Schoolwave New Year Party

Block 33

29
Δεκ 2016

Schoolwave Salonica

KooKoo

27
Δεκ 2016

Schoolwave Christmas Party 2016

ΚΠΙΣΝ (Κανάλι)

4
Σεπ 2016

Schoolwave Unplugged - Amnesia

KooKoo

23
Δεκ 2015

Schoolwave Christmas Party 2015

KooKoo

17
Οκτ 2015

Schoolwave Bands Live

Similar Bands

All Bands

Rackaments

Outsider
Schoolwave 2013

Pulp Void

Grunge
Schoolwave 2005