Bombing The Avenue

Αθήνα Alternative / Indie

Schoolwave Reunion 2015 (Guest) 2011

Bio

Alternative heavy rock μπάντα από την Βάρη Αττικής. Δημιουργήθηκε το 2010 από τρία αδέλφια. To 2012 κυκλοφόρησαν το "Avido", το πρώτο τους EP. To 2014 έπαιξαν στο Plissken Festival, ενώ την ίδια χρονιά κέρδισαν το Greek Battle of The Bands, που τους έδωσε την ευκαιρία να παίξουν στον τελικό του World Battle of the Bands στην Ταϊλάνδη. Το 2015 κυκλοφόρησε το debut album τους "Civil Servant" και το 2019 ακολούθησε το "Dysfunctional". Το 2021 επιστρέφουν στο Schoolwave, δέκα χρόνια μετά την πρώτη τους εμφάνιση.

Σεπτέμβριος 2021

Identity

Σχολεία/Σχολές
St. Lawrence College
Θαυμάζουν

Nirvana ("Γιατί ο Curt Cobain τα 'σπαγε μεταφορικά και κυριολεκτικά. Κιθάρες, μόνιτορ, τα πάντα!"), Kyuss, Slipknot, Deftones ("αντιφατικοί. Άγρια κιθάρα, μελωδική φωνή"), Ξύλινα Σπαθιά ("Στιχάρες ο Παυλίδης!"), Τρύπες ("Πολύ μπροστά!"), Rotting Christ ("έφτασαν ψηλά με το σπαθί τους"), Ζακ Στεφάνου

Δεν αντέχουν

Judas Priest ("Δεν αντέχω τη φωνή του τραγουδιστή!"), Lady Gaga ("Η χειρότερη, και σαν προσωπικότητα!"), Justin Bieber, Κόκκινα Χαλιά, Πάνο Κιάμο ("...κλπ...")

Αγαπημένες Schoolwave μπάντες
Αγαπημένος στίχος/μότο
"Carpe Diem"
Με δικά τους λόγια

2015

  • Είχαμε παίξει στο Schoolwave 2011 ως μαθητές. Πρώτη φορά ανεβαίναμε σε τόσο μεγάλη σκηνή! Και, φυσικά, θυμόμαστε την ανταπόκριση που είχαμε από τον κόσμο, κι ας ήμασταν μία άγνωστη μαθητική μπάντα. Το Schoolwave μας βοήθησε να πάρουμε ακόμα πιο σοβαρά αυτό που κάνουμε και να γίνουμε γνωστοί σε νεαρές ηλικίες που είναι και ο στόχος μας. Γι' αυτό και φέτος θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να περάσουμε καλά και εμείς και το κοινό.

2011

  • Κάποια στιγμή πέρυσι αποφάσισα με τα αδέρφια μου να κάνουμε ένα συγκρότημα και αγόρασα drums κρυφά από τους γονείς μου. Και μας τα έφεραν στο σπίτι έτοιμα, κανονικό σετ. Μόλις τα είδαν οι γονείς μας, τα έβγαλαν από το σπίτι και τα πήγαν σε ένα γείτονα! Αλλά μετά ευτυχώς μας τα ξαναέφεραν...
  • Το να πάιζεις alternative μουσική στην Ελλάδα είναι σαν να παίζεις στο Λονδίνο ζεϊμπέκικα!
  • Ο Ιάσωνας ήταν 10 χρονών και μόλις κάθισε πρώτη φορά στα ντραμς έβγαλε το Smells Like Teen Spirit. Μετά από δύο μήνες κάναμε κανονικό live στο Κύτταρο
  • Ιάσωνας (11 χρονών): Παλιά, πριν το συγκρότημα δεν μου δίνανε καμία πάσα όταν παίζαμε ποδόσφαιρο. Μετά από το πρώτο live όμως, πήγα και έπαιξα μπάλα και μου δίνανε πάσες. Ε, χάρηκα λίγο!
  • Το όνειρο μας είναι να φύγουμε για το Λος Άντζελες. Με μια στάση όμως στην Ουάσινγκτον για τον τάφο του Kurt Cobain!
Σχολεία/Σχολές
BCA Οικονομικό Κολλέγιο Αθηνών Inholland University of Applied Sciences The Hague
Θαυμάζουν

Run The Jewels, Tyler The Creator, Travis Scott, Juice WRLD, James Blake, Slipknot, Nirvana, Queens of the Stone Age

Δεν αντέχουν

«Δεν υπάρχουν καλλιτέχνες που δεν αντέχουμε, υπάρχουν καλλιτέχνες που δεν ακούμε. Ένας από τους λόγους είναι οι επιλογές που έχουν κάνει στην προσωπική τους ζωή, όπως π.χ. τον R. Kelly που κακοποίησε την γυναίκα του».

Αγαπημένες Schoolwave μπάντες
Αγαπημένος στίχος/μότο
You think I ain't worth a dollar but I feel like a millionaire (Queens of the Stone Age)
Με δικά τους λόγια
  • Πρώτη φορά που ανεβήκαμε σε σκηνή του Schoolwave ήταν πριν δέκα χρόνια ακριβώς, το καλοκαίρι του 2011 στην Πλατεία Νερού. Σίγουρα αυτό που δεν θα ξεχάσουμε ήταν το μέγεθος της σκηνής που μέχρι τότε δεν το είχαμε καν διανοηθεί ότι θα παίζαμε ποτέ.
  • Έχει περάσει από 40 κύματα αυτή η μπάντα. Το ότι είμαστε τρία αδέλφια (μάλλον) βοηθάει στο να κρατηθεί.
  • Μουσική, είτε μαζί είτε χωριστά, θα παίζουμε μέχρι να σταματήσουν να μας βαστάνε τα πόδια μας.

Events

AN club

22
Φεβ 2020

Schoolwave Carnival

ΚΠΙΣΝ (Κανάλι)

11
Δεκ 2016

Schoolwave Unplugged - Bombing The Avenue

Ρομάντσο

27
Δεκ 2014

Schoolwave Christmas Party 2014

Stage

16
Μαρ 2013

Schoolwave On Tour-Larissa

Bios

13
Οκτ 2012

Schoolwave Bands Live

Bios

17
Μαρ 2012

Schoolwave Bands Live

Bios

11
Φεβ 2012

Schoolwave Bands Live

Similar Bands

All Bands

Moses Remax

Indie Rock
Schoolwave 2023

Hymn Of The Fallen

Alternative/ Experimental
Schoolwave 2008

The Delay

Alternative Pop/ Rock
Schoolwave 2015