Schoolwave Reunion

Συγκροτήματα φεστιβάλ 16 Ιουλίου 2021, by Schoolwave Festival
Share this!

Αφού Schoolwave κανονικό – με ακροάσεις τον Απρίλιο και τριήμερο φεστιβάλ τον Ιούλιο – δεν γινόταν με τίποτα, έπρεπε κάτι να σκεφτούμε. Μας ήρθε η ιδέα του Schoolwave Reunion. Μία επανένωση συγκροτημάτων και κοινού μετά από δύο χρόνια στέρησης. Μια γιορτή χωρίς όρθιους, χωρίς pit, χωρίς «ξύλο», αλλά με πολλή αγάπη. Μια υπενθύμιση για αυτό που ήταν και για αυτό που θα ξανάρθει.

Ευτυχώς βρέθηκε μια ωραία ημερομηνία - Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου - και ένα μεγάλο ανοικτό θέατρο, το Κατράκειο στη Νίκαια, για να μας φιλοξενήσει. Χωράει 5000 άτομα, βγάλε τα 2000 λόγω των περιορισμών, άρα περιμένουμε 3000 τρελαμένους φαν του Schoolwave! Για όσους δεν το ξέρουν το μετρό φτάνει μέχρι την Νίκαια.

Στη σκηνή θα ανέβουν 7 συγκροτήματα που έχουν αφήσει το στίγμα τους στα 15 χρόνια ζωής του Schoolwave. Οι πιο παλιοί είναι οι Bombing The Avenue και οι πιο νέοι οι Jami, μία καινούρια μπάντα – μίγμα από Confusion και Bad Lama. Μαζί τους οι Tourlou The Band, Loud Silence, Γυμνασμένα Κορμιά, Μυστήριος Τύπος και Αντί Λογικής. Ακολουθεί στο τέλος της βραδιάς ένας special guest που το όνομά του θα ανακοινωθεί λίγες μέρες πριν το live.

►Το Schoolwave Reunion διοργανώνει η Δημιουργική Ομάδα Schooligans με την υποστήριξη του Δήμου Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη και με Μέγα Δωρητή το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.



Latest News

All News

Συγκροτήματα ακροάσεων 26 Μαρτίου 2024

Τα 60 συγκροτήματα των ακροάσεων του Schoolwave 2024

Για τις ακροάσεις του Schoolwave 2024 επιλέχθηκαν 60 μαθητικά και φοιτητικά συγκροτήματα απ’ όλη...

Συγκροτήματα ακροάσεων 17 Μαρτίου 2024

Στις 26/3 θα ανακοινωθούν τα συγκροτήματα των ακροάσεων του Schoolwave 2024

Την Τρίτη 26 Μαρτίου στις 18:00 θα ανακοινωθούν τα μαθητικά και φοιτητικά συγκροτήματα που θα...

Event 17 Μαρτίου 2024

Φωτογραφίες & video από το Schoolwave Carnival

Τα είχε όλα αυτό το live! Μάσκες, σερπαντίνες, χτύπημα, ιδρώτα και κόσμο – πολύ κόσμο (600...