Αντί Λογικής

Αθήνα Alternative Punk Rock

Schoolwave Reunion 2018

Bio

Εναλλακτική πανκ ροκ μπάντα από την Αθήνα. Δημιουργήθηκε το 2016, όταν τα μέλη της συναντήθηκαν τυχαία ως θεατές στο Schoolwave. Έπαιξαν στο Schoolwave 2018 και αμέσως μετά κυκλοφόρησαν τον ομώνυμο πρώτο τους δίσκο. Την περίοδο αυτή ετοιμάζουν τον δεύτερο δίσκο.

Σεπτέμβριος 2021

Schoolwave Reunion LIVE
Αντί Λογικής - Άχρωμη εποχή LIVE @ SCHOOLWAVE REUNION

Identity

Σχολεία/Σχολές
4ο Λύκειο Αγ. Παρασκευής 8ο Λύκειο Χαλανδρίου Λεόντειος Πατησίων
Θαυμάζουν

Γενιά Του Χάους, Χάσμα, Παύλο Σιδηρόπουλο («ένας από τους λόγους για τους οποίους ξεκινήσαμε τη μουσική»), Νικόλα Άσιμο, Τρύπες, Πίσσα και Πούπουλα, Led Zeppelin, Streetlight Manifesto, Bon Jovi

Δεν αντέχουν

«Τον Lil Pump (και όλη τη νοοτροπία του trap: Βγάζω λεφτά, έχω γκόμενες, κάνω ναρκωτικά, είμαι γαμάτος, θαυμάστε με!), την Πάολα, τον Παντελίδη, τον Οικονομόπουλο (και όλα τα σκυλάδικα) και τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα (ιδανικός για την Ελληνίδα σαραντάρα μάνα που θέλει να ακούει τραγούδια όταν μαγειρεύει)»

Αγαπημένες Schoolwave μπάντες
Αγαπημένος στίχος/μότο
«Υπάρξεις ανελεύθερες!» (στίχος τους)
Με δικά τους λόγια

• Η μπάντα μας είναι γέννημα-θρέμμα του Schoolwave. Είχαμε πάει στο Schoolwave 2016 ως θεατές και έτυχε να πιάσουμε κουβέντα. Σιγά-σιγά γίναμε φίλοι, φτιάξαμε τη μπάντα και φέτος – απίστευτο! – θα παίξουμε.

• Με το που μπαίνεις στο λύκειο σε βουτάνε σε έναν ωκεανό και σου λένε «διάλεξε πού θες να πας, διάλεξε κατεύθυνση, βρες στα 16 σου τι θέλεις να κάνεις για την υπόλοιπη ζωή σου!».

• Οι πανελλαδικές είναι ένα τεράστιο βάρος. Αρκεί να δει κανείς τι γίνεται έξω από τα σχολεία όταν τοιχοκολλούνται οι λίστες με τα αποτελέσματα. Άλλοι γελάνε και άλλοι δίπλα τους κλαίνε.

• Σε μία συναυλία που κάναμε στο Κολλέγιο Ψυχικού (το παλιό σχολείο του Νίκου, του τραγουδιστή μας) παίξαμε το σουξέ μας «Σπάστε, κάψτε, διασκεδάστε!» και ένα άλλο κομμάτι που έλεγε κάτι για μπύρες και για «μαύρο». Για ένα από τα δύο – ή και για τα δύο – ο Νίκος πήρε αποβολή.

• Ωραίο το σεξ, αλλά από ένα σημείο και μετά αν δεν έχεις κάποιον για τον οποίο νιώθεις κάτι παραπάνω, σταματάει να σου αρέσει.

• Καθώς ερχόμασταν στις ακροάσεις του Schoolwave, συναντήσαμε έναν άστεγο. Είδε ότι κρατούσαμε κιθάρες και μας έπιασε την κουβέντα. Τον κεράσαμε μια μπίρα και μας άνοιξε την καρδιά του. Μας είπε ότι κατάλαβε ποιοι ήταν οι πραγματικοί του φίλοι, όταν τα έχασε ξαφνικά όλα πριν 10 χρόνια. Έχασε τη δουλειά του, τον χώρισε η γυναίκα του, στο τέλος κατέληξε άστεγος. Τον ακούγαμε και σκεφτόμασταν τι εστί πραγματικότητα και πόσο ψεύτικα είναι όλα.

Σχολεία/Σχολές
Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Θαυμάζουν

Παύλο Σιδηρόπουλο («ένας από τους λόγους που αρχίσαμε την μουσική»), Χάσμα, Γενιά του Χάους, Kill the Cat, Led Zeppelin, Guns N' Roses, Ξύλινα Σπαθιά, Διάφανα Κρίνα 

Δεν αντέχουν

«Όλη την νοοτροπία του trap (βγάζω λεφτά, κάνω ναρκωτικά, έχω γκόμενες, θαυμάστε με!) και όλα τα σκυλάδικα»

Αγαπημένες Schoolwave μπάντες
Αγαπημένος στίχος/μότο
Υπάρξεις ανελεύθερες! (στίχος τους)
Με δικά τους λόγια
  • Τι μας έμεινε πιο πολύ από την πρώτη φορά στο Schoolwave; Το κοινό που περίμενε ώρες μέσα στη βροχή για να ακούσει μουσική.
  • Όσο πλησιάζουν οι μέρες για το Reunion, το μόνο πράγμα που έχουμε στο μυαλό μας είναι ότι μετά από δύο χρόνια θα ξανακάνουμε αυτό που αγαπάμε.
  • Δεν ξέρουμε πόσο θα κρατήσει η μπάντα. Θα συνεχίσουμε κι όσο πάει!
  • Το χειρότερο που νιώσαμε στην καραντίνα ήταν η μοναξιά και η μονοτονία. Η καθημερινότητά μας πάγωσε.

Events

Πολυχώρος WE

3
Ιαν 2020

Schoolwave Salonica

AN club

22
Νοε 2019

Schoolwave November Party

Temple

13
Σεπ 2019

Back to School-Wave

Temple

2
Μαρ 2019

Schoolwave Carnival

Temple

4
Ιαν 2019

Schoolwave New Year Party

Πολυχώρος WE

28
Δεκ 2018

Schoolwave Salonica

Temple

15
Σεπ 2018

Back to School-wave!

Similar Bands

All Bands

Inside-Out

Alternative Rock
Schoolwave 2018

Do As Promised

Rock
Schoolwave 2015

Grey Theory

Hard Rock
Schoolwave 2014